Comnika Computers

  Home

  Producten

  Reparaties
  Klachtenregeling
  Contact

  Voorwaarden

  Privacyverklaring

Recensies van servicebedrijf Comnika Computers op www.zoekcomputerhulp.nl
 

Privacy verklaring

Comnika Computers respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Indien justitiële diensten of andere officiële instanties op juridische gronden inzage eisen in persoonlijke gegevens kan Comnika Computers hiertoe overgaan.

Dit privacyreglement is van toepassing op alle activiteiten van Comnika Computers. Door gebruik te maken van de diensten die Comnika Computers u aanbiedt gaat u akkoord met de voorwaarden zoals die in dit reglement zijn opgenomen.

Comnika Computers gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
•Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
•Om het winkelen bij Comnika Computers zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u titels aanbevelen die u mogelijk interessant vindt.
•Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door ons een e-mail te sturen of uw voorkeur aan te passen bij mijn account.
•Als u bij Comnika Computers een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens. In uw Comnika Computers account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te vullen.
•Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Comnika Computers verkoopt uw gegevens niet Comnika Computers zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Comnika Computers Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Als klant heeft u recht op inzage van uw persoonsgegevens. Dit houdt in dat U kunt opvragen welke persoonsgegevens er van U zijn geregistreerd en voor welke doeleinden die gegevens worden gebruikt. U dient hiervoor een brief of email met een verzoek tot inzage, voorzien van uw naam, adres, telefoonnummer en een kopie van een geldig legitimatiebewijs, te sturen naar:
Comnika Computers, Grietje Slagterlaan 15, 1687 CA Wognum of info@comnika-computers.nl.

De website van Comnika Computers maakt geen gebruik van cookies.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Comnika Computers, dan kunt u ons een e-mail sturen. Wij helpen u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.
Web site and all contents © Copyright Comnika Computers 2015, All rights reserved.